Saturday, December 8, 2007

Electricitat

Font de Noticies Xanant (escrit a màquina)

El Caos s'extén per tot el planeta

El sabotatge a l'electricitat ha acabat tenint èxit, la nit de cap d'any del 2010. Una organització terrorista anomenada E0 (Electricitat 0) ha conseguit fer-se molt forta durant els anys que han anat organitzant el desastre més catastròfic de tots els temps. Han aconseguit anul·lar no només tots els generadors a través d'una complexe xarxa informàtica empleant els pirates informàtics més forts del planeta (després d'haver-los previament amenaçat i posteriorment pagat amb generositat), sinó que també han aconseguit paralitzar totes les formes de combustible possibles gràcies a la paralització general de l'electricitat: petroli, gas natural, energia nuclear, aparells per canalitzar energies naturals: solar, eòlica, etc.

Un encaputxat ha sortit minuts abans de les campanades a un lloc indeterminat, i en un anglès bastant imperfecte s'ha dirigit als espectadors de tot el planeta. Com ho ha fet per aparèixer en milers de milions de televisions, encara és un misteri. Les seves paraules han estat ben clares i categòriques. Aquí està el seu discurs sencer.

"Una nova edat mitjana està a punt de veure la llum. La deshumanització de les noves tecnologies i de la modernitat estàn apunt de desaparèixer. Ja us podeu anar oblidant d'ordenadors, mòbils, llum, televisió, radio, cotxes, avions, microones, geleres, forns elèctrics, ipods, consoles, i un llarg etc. que no acabaria mai. Heu basat tota la vostra vida al voltant d'una sola font d'energia i això ara ho pagareu car, però no tan car com el que heu estat fent durant tota la vostra vida: vendre la vostra ànima.
I em demano una cosa molt senzilla. Què fareu ara que la vostra comoditat de la qual uns pocs se n'aprofitaven s'ha acabat? Tornareu a cercar una nova comoditat dins la misèria? Us convertireu en humans per fi? Us seguireu matant entre vosaltres? Això darrer sense cap dubte, simplement estam farts de veure gent enganxada a aparells elèctrics sense cap esforç alternatiu. Farts de veure com la gent va a fer feina com a formigues, sense queixar-se. Farts de l'ésser humà en general, el qual ha perdut tota la seva imaginació en detriment de l'electricitat.
I la imaginació mai s'ha de perdre.

En què dedicau el vostre temps lliure?

La majoria dels joves: mirar la Televisió, escoltar mp3, anar a discoteques plenes de soroll a posar-vos fins al cul d'alcohol i drogues, i a follar mecànicament i malament.

La majoria d'adults: mirar la televisió, escoltar (alguns) la radio, anar a viatges organitzats cutres i de tot inclós, i a follar (contades vegades) malament i mecànicament.

La majoria d'ancians: mirar la televisió, escoltar la radio (o transistor), anar a viatges de l'Inserso, i jugar a cartes a la cantina d'un bar.

Deu meu, no us adonau que les vostres vides son patètiques? Esclar que no. I sabeu què és lo que m'emprenya més? Que els pocs que no seguim aquestes regles de vida, els pocs que: llegim, feim activitats ludiques imaginatives com escriure, pintar, follar amb art, escoltar bona música, tocarla, o qualsevol cosa que no sigui necessariament res elèctric, parlam de coses interessants entre nosaltres, somiam desperts, anam de viatge a llocs interessants de debó i ens empapam de cultura, tradicions i de gent diferent...; els pocs que feim tot això i més apart d'emplear aparells elèctrics som els oblidats de la societat quan hauríem de ser l'èl·lit, només comparant el nivell cultural i social que tenim amb la majoria. Però per què creieu doncs que no es així? Perquè simplement a vosaltres us manipulen molt més fàcilment. Sou "el vulgo". Pan et circenses.

Així doncs, en comptes de mantenir l'odi i el despreci cap a vosaltres us donam una darrera oportunitat a tota la gent que vulgui sobreviure tan mental com físicament en aquest nou món. Revolucionau-vos contra el poder, cultivau la imaginació, mogueu-vos més en contes d'estar sempre a casa, neteujau el vostre cervell brut de manipulació. Ara no tendreu excuses.

I per finalitzar, una darrera cosa. Ara mateix NOSALTRES som l'èl·lit. Tenim moltes armes, estam tots físicament molt preparats tenint cinturó negre en totes els disciplines d'arts marcials i la logística necessària gràcies a l'únic ordinador que funciona en tot el món: el nostre.
I sabem que, com sempre ha passat en tota la història, molts pocs es sumaràn a nosaltres.

Benvinguts al vertader món.

E0"

Les autoritats cerquen la pista d'aquests terroristas amb la prestesa que poden. La col·laboració per part de tots els països de l'ONU podria tenir èxit en les pròximes hores i es podria així restablir la normalitat. El president de l'ONU ha dit que només es una crisi temporal, i que no hi ha perill que això s'allargui indefinidament. Tot i així, de moment no hem rebut la informació per saber si realment es sap com es tornarà a la normalitat i al benestar. Es creu que els terroristes pertànyen a una secta satànica apocaliptica, i possiblement jugàssin a Rol.



No comments: